Iedereen verdient goede zorg.

Altijd. Nu en in de toekomst.

Hoi! Wij zijn Blinkers.

0

locaties door het land

0

jaar ervaring

0

Blinkers

0

cliënten

Thuiszorg is een recht, maar er zijn te weinig mensen om daarvoor te zorgen.

Wij maken de thuiszorg daarom laagdrempeliger voor zorgverleners. Waardoor iedereen heel makkelijk een paar dagen of een paar uur per week kan helpen. Ook naast een vaste baan. Een app houdt alles voor je bij en helpt je in drie klikken aan een nieuwe zorgopdracht. Zo komen we steeds op nieuwe ideeën die de thuiszorg beter en makkelijker maken.

Neem contact op Bekijk het zorgaanbod

Blinkers maakt het voor iedereen makkelijk. Maar écht makkelijk.

Zorgverleners die doen waar ze goed in zijn en wat hun passie is. Zodat zij en hun cliënten energie van elkaar krijgen. Op de momenten die passen bij het leven dat je leidt en met je zaken goed geregeld. Dat is de zorg bij Blinkers.

Recruiter
De jonge generatie wil meer flexibiliteit in werk en minder administratie. Daarom is werken met ons platform zo tof én het maakt het gemakkelijker om in de zorg te werken.
- Jip Nolten
Adviseur Kwaliteit
In de Roamler-app selecteer je zelf de opdrachten waarvoor jij gekwalificeerd bent. Zo komt er altijd iemand met de juiste kennis en ervaring bij de cliënt thuis.
- Annelies Grotenhuis
Projectmanager
Verbeterpunten en ideeën pakken we op en nemen we mee in de ontwikkeling van het platform. Zo bouwen we samen aan Blinkers en maken we werken in de zorg nóg makkelijker.
- Nathalie Schoonderwoerd