Het Blinkers-team

Blinkers drijft op mensen die in vaste dienst of als zelfstandige het beste van zichzelf geven om de zorg dag in dag uit beter te maken. We dagen onszelf voortdurend uit om zorg laagdrempeliger en makkelijker te maken. Onze regieverpleegkundigen en zorgcoördinatoren werken vanuit onze regionale locaties en zijn de steun en toeverlaat voor de zorgverleners bij de mensen thuis. Namens onze zorgverleners geeft de Verpleegkundige Adviesraad (VAR) advies over de inhoud van de zorg.

Blinkers Services

Vanuit Blinkers Services in Amersfoort bieden we centrale ondersteuning aan al onze zorgverleners in het land. Services bestaat uit Zorg en Kwaliteit, Human resource management, ICT, Financiën, Administratie en Controle en Managementondersteuning. De Ondernemingsraad vertegenwoordigt onze medewerkers en praat mee over het beleid.

Blinkers hoort bij Fundis

Blinkers is onderdeel van Fundis. Fundis is een netwerk van 22 zorgorganisaties die samen instaan voor de zorg en ondersteuning van circa 120.000 mensen. Fundis is gedreven om de uitdagingen in de zorg te lijf te gaan. Door kennis te delen en snel en flexibel te innoveren. Zo lopen we altijd voorop in de zorg.

Naar Fundis

Het management

René Baljon
Directeur
r.baljon@blinkers.nl
Djuni Hinkert
Manager Services
d.hinkert@blinkers.nl
Mirjam Nijs
Regio Directeur
m.nijs@blinkers.nl
Carolien de Witte
Regio Directeur
c.dewitte@blinkers.nl
Pia Verhagen
Regio Directeur
p.verhagen@blinkers.nl
Bart Dingemans
Regio Directeur
b.dingemans@blinkers.nl