Het Blinkers-team

Blinkers drijft op mensen die in vaste dienst of als zelfstandige het beste van zichzelf geven om de zorg dag in dag uit beter te maken. We dagen onszelf voortdurend uit om zorg laagdrempeliger en makkelijker te maken. Onze regieverpleegkundigen en zorgcoördinatoren werken vanuit onze regionale locaties en zijn de steun en toeverlaat voor de zorgverleners bij de mensen thuis. Namens onze zorgverleners geeft de Verpleegkundige Adviesraad (VAR) advies over de inhoud van de zorg.

Blinkers Services

Vanuit Blinkers Services in Amersfoort bieden we centrale ondersteuning aan al onze zorgverleners in het land. Services bestaat uit de afdelingen Admin & Control, Community Management en Functioneel Applicatiebeheer. De Ondernemingsraad vertegenwoordigt onze medewerkers en praat mee over het beleid.

Blinkers hoort bij Fundis

Blinkers is onderdeel van Fundis. Fundis is een netwerk van 22 zorgorganisaties die samen instaan voor de zorg en ondersteuning van circa 120.000 mensen. Fundis is gedreven om de uitdagingen in de zorg te lijf te gaan. Door kennis te delen en snel en flexibel te innoveren. Zo lopen we altijd voorop in de zorg.

Naar Fundis

Het management

Anitra Louwers
Directeur
a.louwers@blinkers.nl
Djuni Hinkert
Manager Services
d.hinkert@blinkers.nl
Mirjam Nijs
Regiodirecteur Zeeland en Brabant
m.nijs@blinkers.nl
Bart Dingemans
Regiodirecteur Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel
b.dingemans@blinkers.nl
Pauline Maessen
Regiodirecteur Limburg
p.maessen@blinkers.nl
Carolien de Witte
Directeur Wmo
c.dewitte@blinkers.nl