Maaltijden Verzorgen / Huishoudelijk Ondersteuner (ZZP)

Solliciteer nu

Wil jij…

“Flexibel je eigen werktijd indelen”
“De zelfredzaamheid van je cliënten stimuleren”
“Weinig administratieve rompslomp”

Wij werken met een handige app, die ervoor zorgt dat jij de regie hebt over je eigen agenda en je jouw werk kunt aanpassen op je eigen leven. Met de app stel je je eigen route samen en met één druk op de knop is ook je administratie voor elkaar. Zo heb je alle tijd om alleen te doen wat jij belangrijk vindt. Zo krijg je energie van je werk en je cliënt van jou.

Goed idee?
Dan ben je een echte Blinker en willen we jou in ons team!

Profiel

Je bent behulpzaam en je hart ligt bij de zorg. Jij wilt ruimte om te bepalen wanneer je werkt. Je houdt van afwisseling, ziet graag verschillende mensen op een dag en je ziet cliënten het liefst in hun eigen omgeving. Je ziet de noodzaak in om voor de mensen te zorgen die dit zelf niet meer kunnen. Dan is Maaltijden verzorgen in combinatie met Huishoudelijk ondersteuning bieden bij Blinkers wellicht jou op het lijf geschreven!

Neem contact op

Kwalificaties & Vaardigheden

Je vult een door ons aangevraagde VOG in.
Je zet altijd je beste beentje voor, voor iedereen die met jou te maken heeft. Je hebt een groot hart voor cliënten.
Je komt met goede ideeën om de thuiszorg beter te maken, want hoe wordt het anders beter?
Je werkt netjes, punctueel en hygiënisch.
Samira

Samira

0643570413
Paul

Paul

0658969971

Meer info?

Bel één van onze recruiters.

Je mag ook mailen of klik op onderstaande ‘Benader mij’-knop.

Benader mij

Werkzaamheden

Maaltijden Verzorgen bij de mensen thuis wat houdt dat in? Jouw taak bestaat uit het verzorgen van de maaltijden bij de cliënten thuis. Er zijn drie momenten per dag wanneer dit van belang, dat is in de ochtend, middag en avond. Jij zorgt ervoor dat de mensen op tijd hun eten krijgen. Je smeert een broodje voor ze of warmt hun eten op. Je kookt niet zelf, dit wordt voor jou gedaan zodat jij je kan focussen op de cliënt.

Als huishoudelijke ondersteuning heb je nauw contact met jouw cliënt en overleg je over de uit te voeren werkzaamheden. Je stimuleert de zelfredzaamheid van jouw cliënten en ondersteunt waar nodig is. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit opruimen, het schoonmaken van de badkamer en toilet, stofzuigen en dweilen. Daarnaast is het zeer belangrijk dat jij afwijkingen signaleert en rapporteert in het ECD en op tijd aan de bel trekt als er iets anders nodig is

Wat bieden wij?

  • Salarisschaal (FWG 15, CAO VVT)
  • Werken waar en wanneer jij wilt.
  • Flexibiliteit
  • Als zelfstandige voor ons aan de slag is ook een mogelijkheid. Maaltijden verzorgen a €30,- per uur