Pilot 2 Taakgericht Opleiden

Je wilt werken en leren in de zorg maar een langdurige intensieve studie past nu niet in jouw leven. Bovendien wil je graag snel aan de slag en werken wanneer het jou uitkomt!

Dan is het taakgericht opleiden echt wat voor jou!

Ook zonder zorgachtergrond of ervaring verwelkomen we je graag. Jij volgt waar en wanneer je wilt de online modules en loopt daarna mee met een ervaren collega in de praktijk. Als dit goed gaat dan kun je zelfstandig zorg gaan leveren.

In deze pilot kun je leren voor de taak: douchen, wassen, kleden. Na deze pilot hopen we snel meer taken beschikbaar te maken zoals huidzorg en steunkousenzorg.

Douchen, wassen, kleden Huidzorg Steunkousenzorg

Een voorbeeld wat je mag na het succesvol afsluiten van deze module:

Stel je voor, jouw cliënt heeft naast huishoudelijk zorg ook ondersteuning nodig bij douchen en kleden. Ben je taakgericht opgeleid dan kun je de gehele zorg voor deze cliënt verlenen. Het is voor de cliënt fijn door één persoon geholpen te worden. Voor jou als zorgverlener is het fijn want het kost je geen extra reistijd en met de extra taak verdien je meer. 

In de Roamler app klik je de zorgopdrachten bij elkaar, dat is snel en overzichtelijk én je ziet gelijk wat je verdient. Volgens jouw eigen planning lever je de afgesproken zorg bij cliënten thuis.

Is dit wat voor jou? Wees er dan snel bij. De Kick-off is dinsdag 6 september 15.00 – 16.00 uur online in Teams. Meld je hieronder aan. We hebben een beperkt aantal plekken. Mocht je niet geselecteerd worden dan benaderen we je graag later voor jouw vervolgtraject.

Meld je aan voor deze pilot met het onderstaande formulier. Je krijgt uiterlijk 26 augustus van ons bericht over jouw aanmelding.

Aanmelden voor Pilot 2 Taakgericht Opleiden (PTO2)

  • Meerdere antwoorden mogelijk
  • Dit veld is niet verplicht