Specialistische Begeleider

Benader mij

“Denken in oplossingen”
“Professioneel, respectvol en gelijkwaardig zijn woorden die bij jou passen”

Dan ben je een echte Blinker en willen we jou in ons team. Wij zoeken een Specialistisch Begeleider WMO op flexibele basis of als ZZP-er.

Profiel

Als Blinker start je de dag vol energie. Je wilt altijd vooruit. Ons motto is ook jouw motto: Iedereen verdient goede zorg thuis. Altijd. Nu en in de toekomst. Net als wij, ben jij ervan overtuigd dat thuiszorg beter en anders kan. Je daagt jezelf voortdurend uit om het voor de ander makkelijker en beter te maken.

Neem contact op

Kwalificaties & Vaardigheden

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de zorg en/of welzijnssector of bacheloropleiding in de richting van Pedagogiek, Orthopedagogiek, Sociaal-Agogisch werk of Psychiatrisch Verpleegkunde.
Je vult een door ons aangevraagde VOG in.
Bij voorkeur heb je ervaring met specialistische begeleiding bij NAH en CVA Zorg.
Je bent flexibel inzetbaar.
Je hebt voor elke uitdaging een passende oplossing en je schiet niet snel in de stress.
Je doet wat nodig is om cliënten te ondersteunen in het dagelijks leven en ondersteunt ze om deel te nemen aan de maatschappij.
Samira

Samira

0655327737

Meer info?

Bel één van onze recruiters.

Je mag ook mailen of klik op onderstaande ‘Benader mij’-knop.

Benader mij

Werkzaamheden

Voor de regio Doetinchem zijn wij op zoek naar een specialistisch begeleider die op basis van een 0-uren contract de vaste zorgverleners wil vervangen tijdens verlof. Bij Blinkers in de thuiszorg ondersteun en zorg je voor de mensen met (ernstige) psychiatrische en/of psychosociale problematiek die zelfstandig wonen. De Specialistische begeleiding thuis biedt persoonlijke begeleiding bij mensen thuis door middel van gesprekken. Jij biedt geborgenheid, stabiliteit. Structuur en perspectief vanuit een individueel begeleidingsprogramma. Hierbij is het opbouwen en borgen van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie essentieel.

Wat bieden wij?

  • Een tijdelijke functie op basis van 0 uren of in ZZP verband.
  • FWG 50 CAO VVT €2.717,16 – €3.399,01
  • Een telefoon van Blinkers, je kunt bij ons niet zonder.
  • Een vooruitstrevende organisatie die er is voor haar zorgmedewerkers en cliënten.