Senior HR Adviseur
(32 – 36 uur)

Benader mij

“Sterk communicatief en adviserend onderlegt”
Algemene kennis over de zorg en gespecialiseerd in ziekteverzuim, CAO VVT en het optimaliseren van het HR-beleid.

Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Profiel

Je bent een ervaren HR-adviseur die de cao VVT goed kent en beschikt over enige juridische kennis. Je bent iemand die snel kan schakelen, een stevige gesprekspartner die doortastend en servicegericht is. Een inhoudelijk sterke duizendpoot.

Neem contact op

Kwalificaties & Vaardigheden

Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding.Je bent goed op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en je volgt graag de ontwikkelingen op je vakgebied. Je houdt ervan om dingen uit te pluizen.
Je bent goed in het bewaken van de voortgang, stellen van prioriteiten en grenzen en het oplossen van problemen.
Cijfers, overzichten, dashboards etc. passen in jouw beeld van HR-controlling (in relatie met de HR-administratie).
Je neemt graag initiatief, bijvoorbeeld bij het geven van strategische en tactische adviezen en het aandragen van voorstellen voor beleidsontwikkeling.
Paul

Paul

0623924195
Steven

Steven

0655327737

Meer info?

Bel één van onze recruiters.

Je mag ook mailen of klik op onderstaande ‘Benader mij’-knop.

Benader mij

Werkzaamheden

De senior HR-adviseur is werkzaam bij Blinkers Services en speelt in op de wensen en behoeften van het primaire proces van Blinkers.
De senior HR-adviseur richt zich op HR-personeels- en organisatiebeleid dat relevant kan zijn voor Blinkers. Het doel van de functie is het ondersteunen van en adviseren bij de uitvoering van het vastgestelde personeels- en organisatiebeleid, alsmede het voorbereiden en ontwikkelen hiervan.

Operationeel advies;

 • Adviseert de directeuren aangaande het voeren van performance- en verzuimgesprekken en scholingsbeleid en neemt waar nodig deel aan deze gesprekken.
 • Controleert arbeidsovereenkomsten en adviseert directeuren betreffende de aanpassing van deze overeenkomsten en adviseert en adviseert de directeuren over het werken met zelfstandige zorgverleners.

Tactisch advies;

 • Ondersteunt de directeuren bij het sturen op prestatie-indicatoren op HR gebied (o.a. verzuim).
 • Ondersteunt de directeuren bij het opstellen van een overzicht verbeteracties.

Strategisch advies;

 • Ontwikkelt en optimaliseert HR-beleid in overleg met en op advies van regiodirecteuren en draagt zorg voor instemmingsverzoeken voor de OR inzake HR-beleid.
 • Verstrekt gevraagd en ongevraagd advies betreffende de beleidsmatige implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Vertaalt deze eisen gedurende de implementatie naar concrete doelen.

Werving en selectie;

 • Ondersteunt de manager Services bij werving en selectietrajecten.

Overige werkzaamheden;

 • Onderhoudt functioneel contact met diverse externe partijen (advocaat, Arbodienst, UWV, verzekeringsmaatschappij).
 • Treedt op als adviseur bij omvangrijke of gecompliceerde herzieningen zoals reorganisaties of ontslagprocedures.
 • Neemt deel aan projectgroepen waarvan de inhoud raakt aan het eigen aandachtsgebied.
 • Bewaakt de uitvoering van wet- en regelgeving (o.a. cao VVT) voor zover de inhoud raakt aan het eigen aandachtsgebied.
 • Voert periodiek overleg met de regiodirecteur die de HR portefeuille beheert.

De HR-adviseur ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Services en heeft een functionele lijn naar de directeuren. De HR-adviseur heeft functioneel contact met de andere HR-adviseurs werkzaam binnen de Fundisgroep.

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke baan met veel plezier, eigenaarschap en afwisseling, een prettige beweeglijke werkomgeving met gepassioneerde collega’s. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand bij Blinkers

 • Een uitdagende functie met een zeer divers takenpakket, waarbij je kunt schakelen op verschillende niveaus en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Inschaling zal plaatsvinden op basis van opleidingsniveau en ervaring in schaal 60 volgens cao VVT met een huidig maximum van € 5.045,55 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Procedure:

De procedure is erop gericht om voor 1 juli een kandidaat aan te kunnen aanstellen. Het eerste gesprek vindt digitaal plaats. Het tweede gesprek zal op locatie in Amersfoort plaats vinden waarna het derde gesprek het arbeidsvoorwaarden gesprek zal zijn.