Blinkers is bijna jarig en dat vieren we natuurlijk met jou!

Op vrijdag 1 juli mag Blinkers 1 kaarsje uitblazen en dat is reden voor een feestje! Het afgelopen jaar is er veel veranderd en we zijn jou heel dankbaar voor je tomeloze inzet! Wij realiseren ons namelijk heel goed dat we dankzij jou hebben kunnen bereiken waar Blinkers nu staat.

Om dit te vieren hebben we voor jullie een leuke dag in petto. Bekijk het programma hieronder.

Wie is de Mol Rat?

Een stadsspel vol spanning, plezier en gezelligheid

Hoe goed ken jij jouw collega’s? Op 8 locaties in het land gaan we in teams op avontuur in de stad. Samenwerking is belangrijk! Het doel is simpel: voltooi alle opdrachten en verdien zoveel mogelijk punten. Maar er zit een addertje onder het gras: in jullie team zit iemand die de boel probeert te saboteren en jullie puntenscore zo laag mogelijk wil houden! Ontmasker jij de Rat voordat het te laat is?

Na een middag vol spanning en plezier komen alle teams bij elkaar voor de prijsuitreiking. Welk team heeft gewonnen? En natuurlijk: Wie is de Rat? Al met al een middag waar nog lang over nagepraat gaat worden!

Genoeg gespreksstof voor het aansluitende etentje.

 

.

Het Programma

Het stadsspel ‘Wie is de Mol Rat?’

16.00 uur – 18.30 uur

Etentje

Vanaf 19.00 uur


Lukt het niet om zowel bij het stadsspel als het etentje te zijn? Geen probleem! Dan kies je voor de activiteit waar je wel bij aanwezig kunt zijn.


Je kunt kiezen uit de volgende locaties:

Amersfoort Bergen op Zoom
Den Bosch Eindhoven
Sliedrecht Stein Urmond
Terneuzen Zoetermeer

 

Meld je aan en vier met ons mee!

Het belooft een gezellige dag met elkaar te worden! Ben jij er ook bij? Vul het aanmeldformulier vóór vrijdag 24 juni in, ook als je er niet bij kan zijn.